Flyttstädning i lägenheten

Flyttstädning i lägenheten

Det är fredag!

Solen har tittat fram i Ängelholm, musiken är påslagen på kontoret och hemma i lägenheten pågår flyttstädning. Ibland överträffar livet ens förväntningar rejält och idag är precis en sån där dag då det bara gäller att njuta av tillvaron. Det kanske var en del av er som rykte lite på ögonbrynen när ni läste om flyttstädning och det är förstår jag absolut. Idag är nämligen dagen som jag fick nycklarna till min nya lya i Helsingborg. Runt klockan sju på morgonen idag så kom först flyttfirman för att flytta alla mina saker till Helsingborg och nu vid lunch kom en firma som började med flyttstädningen så att de nya hyresgästerna kan flytta in redan i eftermiddag om de skulle vilja. Egentligen behöver inte den gamla lägenheten i Ängelholm vara klar för ens på måndag men jag kände att det kunde vara skönt att lägga allt krut i helgen på att få mitt nya hem i ordning istället för att behöva pendla mellan Helsingborg och Ängelholm. Jag har ingen bil så det hade blivit en del sittandes på bussen och det orkade jag inte riktigt med.

Nu efter jobbet behöver jag inte gå på någon buss eller liknande utan det är bara gå några hundra meter bort på gatan så är jag hemma, känns riktigt skönt att bo i samma stad som man jobbar i. Så fort min flyttstädning är klar så kommer min gamla hyresvärd att åka dit för att hämta upp nycklarna och jag kommer aldrig se den lägenheten mer. Jag var och hämtade mina nycklar hos mäklaren tidigt idag så att jag kunde möta upp och öppna för flyttfirman. Det hela har gått väldigt smidigt och jag känner verkligen hur jag sprudlar av energi för att starta ett nytt kapitel i mitt liv. Trevlig helg vänner!  


Kommentarer är stängda.