En massage som present

En massage som present

Hejsan hoppsan! Välkommen hit, hoppas du mår bra och att din dag har börjat bra. Själv tänkte jag börja den här dagen med att skriva ett inlägg till er. Tanken är att jag ska berätta lite om vår flytt samt företaget jag valde för min mammas massage i Simrishamn.

För närmare tre veckor sedan flyttade jag och min pojkvän till vår nya lägenhet, det var något vi länge hade längtat efter. Under flyttdagen fick vi riktigt bra hjälp av familjen, min mamma var den som hjälpte oss allra mest. Hon hjälpte till både under flyttdagen med att flytta vårt bohag för att sedan hjälpa oss dagen efter med flyttstädningen i den gamla lägenheten. Eftersom hon hjälpte oss så mycket ville vi ge henne något för det. Under flyttens gång märkte vi hur hon fick ont i ryggen och kroppen, därför tänkte vi att en massage i Simrishamn skulle passa perfekt till henne. När det kom till att välja ett företag för massagen var det ett ganska lätt val, vi sökte efter företag i närheten och hittade ett par. Då vi läste på lite om de olika företagen fanns det mest positivt att läsa om företaget Gyas Spirit and Soul, vilket är företaget vi sedan även valde. Det kändes som att min mamma skulle få en skön och avslappnande behandling hos dem. Hon blev otroligt glad när vi berättade om vår present till henne, hon hade verkligen inte förväntat sig det. Att det blev en sådan överraskning gjorde det hela bara mycket bättre, nu är det bara att hoppas på att vi valde ett bra företag för hennes massage i Simrishamn.


Kommentarer är stängda.